tisdag, november 27, 2007

12 timmars tagresa framfor mig..

Jag inser att mitt inlagg nedan dar jag berattar om mitt djungelaventyr blev valdigt langt och inte sa valskrivet.. Men men.. det blir sa nar man sitter pa ett internetcafe. Sa mycket man vill saga och da prioriterar man att fa sa mycket som mojligt skrivet och bryr sig inte sa mycket om spraket..

Om en timme hamtar en taxi mig som ska kora mig till taget. Jag ska ta natt taget till bangkok. 12 timmar tar det.. Som tur ar sa har jag sovcupe sa jag ska forsoka sova mig igenom elandet..

Igar satt jag vid hotellet och tog en ol tillsammans med rasta killarna och tva andra tjejer.. Sen gick jag och en annan tjej vidare till en annan pub. Dar satt ett band och repade med gitarrer och bongotrummor. Jag var lite smapaverkad och glad och utbrister glatt att jag sag fram emot att hora dom spela. Vi borjade prata lite och det hela slutade med att jag jammade med dom OCH spelade tillsammans med dom pa puben. Jag sjong alltsa.. Fast jag spelade oxa lite bongotrummor. En av killarna larde mig lite och emellanat sa fick jag spela pa dom. Det gick faktiskt jattebra!! Det var en konstig kansla att helt plotsligt ha en spelning mitt i Krabis stad pa en pub med ett thailandskt band. De alskade min rost och vagrade sjunga sjalva utan lat mig helt och hallet sjunga.. Vi improviserade nastan till 100 procent men jag var full av inspiration och bade ord och melodier kom ut fran min mun utan nagra problem. En HARLIG kansla!

Skriver mer i morgon! Kram pa er alla!

1 kommentarer:

Blogger magnussones sa...

Det har varit jättekul att få följa med på din resa via din blogg. Nu är du snart hemma i mörker och rusk. Även vi ska till Sverige den 6:e. Ska bli kul att få se blider på aporna mm. så småningom. Kram, Meta

11:34 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida