måndag, september 17, 2007

Och jag som var flygrädd redan innan...

Åh nu blev man ju inte direkt tryggare inför att flyga...

Läs artikeln HÄR!

6 kommentarer:

Blogger M sa...

Nää, läskigt var det! Man ska aldrig flyga lågprisbolag. Det är sämre standard. Som jag förstod det var det där ett sådant. Det finns många sådana i Asien. Man kan flyga mellan länder för typ 200 kronor i Asien. Men jag skulle inte våga det..

2:24 em  
Blogger Ninaw sa...

Säg inte så!! Jag ska åka lågprisbolag till Thailand från Budapest!! =O

2:35 em  
Blogger M sa...

Jamen, det där är ju extremt lågprisflyg. Du kan nog vara lugn :)

3:32 em  
Blogger M sa...

Du vet att vad du än gör så får du inte missa Starbucks på Khao San Road. Det är lite gömt, men ligger typ på mitten av gatan och man svänger in till vänster från Khao San Road från ditt hotellhåll sett :) Titta upp på skyltarna så kan man se den gröna starbucks-skylten där. Jag lovar, Bangkoks godaste kaffe finns där! Kom bara på det nu så var tvungen att skriva :)

http://malinwkarlsson.blogspot.com/search?q=starbucks

5:12 em  
Anonymous Anonym sa...

har tänkt en stund på i fall jag skulle skriva eller inte. bestämmde mig för at göra det i alla fall, bara för att försöka förklara hur djäkla sinnrikt utformade de här lång distansarna är. flög från Ghana i Oktober förra året. Över Södra Algeriet kom vi in i ett otroligt åsk oväder, vi låg redan på 12000 meter för att undika det, men en blixt slog ned i konan längst fram. letade sig vidare genom planet, till följd ett cirka 5 sekunders srömbortfall. helt mörkt i kabinen. Alla skrek, jag också för det här var definitivt slutet. Blixten letade sig ut i höger vinge där det small och en mini explosion....kan villigt erkänna att jag höll på att göra i byxorna.
En minut efter kommer kapten in i högtalarna och förklara det inträffade, och ber så mycket om ursäkt på Lufthansas vägnar......en röst jag aldrig kommer att glömma. så full av lugn och auktoritet. Han talar om för oss att Alla plan är designade för ngt sådant som blixt nedslag. Efter detta la han sig på en för Lufthansas vidkommand högst ovanligh march höjd 13500 meter för att undvika det.....
Hoppas jag inte skrämmde dig, detkommer att gå så bra så Nina med Europeisk luftfarts bestämmelser och all det...så dont worry
Lasse

7:31 em  
Anonymous Anonym sa...

Det är säkrare att flyga en att åka bil. Ha det gott!

8:42 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida