måndag, februari 05, 2007

Resultat!

Tyckte byxorna hängde ovanligt mycket, plus att magen nästan såg helt platt ut.. så jag gick och vägde mig och........ idag är det tre veckor sen jag började äta lite sundare och träna lite varje dag och i morse visade vågen att jag har gått ner FYRA kg!!! Yippieeee!

6 kommentarer:

Blogger Emma sa...

Wow, nu blir jag inspirerad. Det var ett snabbt resultat. Kan du beskriva vad du har gjort för förändringar i dina vanor? Hur mycket tränar du och vad äter du inte?

10:42 fm  
Blogger Ninaw sa...

Jag har slutat äta godis, kakor och annat snacks. Sen så försöker jag äta mycket frukt mellan måltiderna. Jag äter bara "en" riktig måltid om dagen. Alltså lagad, varm. Den måltiden får jag äta vad jag vill.. spelar inte roll om det är feta köttbullar eller mager fisk. Men sen den andra måltiden (helst middagen) så försöker jag äta något smalt. Kanske fil med youghurt eller en bakad potatis utan smör utan med lite grönsaker.

Sen tränar jag varje kväll. Kör hantlar för att träna armarna. Så kör jag typ "kissande hunden" i olika variationer för att fixa rumpan. Slutligen kör jag 30 vanliga situps. Sen 32 situps åt sidorna. Sist avslutar jag med 40 st magövningar med rakkropp liggandes över golvet, armbågarna i golvet och sen lyfta hela kroppen med bara magens hjälp. Vet itne om du hänger med..låter skumt. Ja, det är det jag gör. Dricker mycket te och vatten..

Lycka til! :)

11:33 fm  
Blogger Ninaw sa...

Nu ser jag vad jag skrivit "fil med yughurt" ?? Haha.. Det blev lite fel.. det brukar jag inte äta. Jag brukar äte fil eller youghurt med mycket frukt och lite mussli. En ny grej som är go och är bra för magen är linsfrön, vilket jag provade i helgen hos brorsan och tänker ta efter.

11:36 fm  
Blogger Emma sa...

Imponerande. Låter som ett bra upplägg. Tror det är rätt att bara äta ett större mål om dagen och sen äta något lättare på kvällen. Det borde ja bli bättre på. Den sista magövningen du skrev om tror jag kallas plankan. Den är riktigt jobbig och tar bra. Gjorde den idag på core-passet.

Är det inte svårt att äta nyttigt jämt och träna varje dag med tre barn som tar mycket tid och har många olika behov?

4:04 em  
Anonymous Anonym sa...

Vad roligt
Grattis, Det var verkligen inte illa.
Kram Annelie

5:05 em  
Blogger Ninaw sa...

Nej, det är inte så svårt. Träningen tar ju bara 15 minuter. Däremot är det jobbigt med maten eftersom barnens mat så klart lockar mer än min, och det är ju jag som lagar den.. Men man får väl ha karaktär och tänka på resultatet istället. :)

6:49 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida