onsdag, november 07, 2007

Packar

Hur mycket kg får man ha som handbagage ca? Eller räknas det på storleken om man får ha det som handbagage? Vet ni?

7 kommentarer:

Blogger M sa...

Både och räknas. Max 5 kilo brukar det vara på handbagage och väskan ska få plats i utrymmena/skåpen över huvudet eller under sätet framför. En liten ryggsäck brukar funka bra, vilken senare också passar bra för dagsutflykter. Packa sköna mysbyxor till natten när du ska sova, en skön lite varmare tröja (munktröja typ), lite necessärgrejer som tandborste och en bok typ. Och alla biljetter och sånt. Det är illa om man checkar in biljetten och kommer på det när man står framme och ska boarda planet (fast det kanske man inte kan lyckas med förresten :)). Filt brukar man få låna och de delar ut det innan natten liksom hörlurar när man kollar på filmerna. Så det behövs inte. Exakta mått brukar man hitta på flygbolagets hemsida.

8:26 em  
Blogger Ninaw sa...

Jag tänker inte ha med mig några kläder förutom det linnet jag åker i och kjolen jag bär. Plus en natt-tröja. (Och underkläder) Vill inte ta plats med mysbyxor eller munkjacka.. skulle ju förstöra hela min packning!!! Det tar ju MASSOR av värdefull plats! Andra har sagt att de ALDRIG behövt något annat än linne när de rest i Thailand? Föresten är väskan redan packad.. så ska jag lyssna till ditt råd får jag packa OM allting!! GAH!

9:25 em  
Blogger Ninaw sa...

(Jag har inte tänkt bära samma kläder i tre veckor.. tänkte man kunde köpa där nere vartefter.. det ska ju vara så billigt! Och roligare oxå! )

9:26 em  
Blogger M sa...

Jo, men att flyga kan vara ruggigt. Speciellt på långflygningar är det skönt att dra på sig en tröja. Man ska alltid ha sköna kläder när man flyger tycker jag. Det värsta som finns är att sitta och huttra när man ska försöka sova. Men alla är vi olika :) För mig är det viktigt, för andra kanske det inte alls är det :) Gör som du känner för.. Och just ja, rulla alla kläder så får du plats med mycket mera, och ta bara med kläder som du kan tänka dig att slänga efter vägen. Det är ett perfekt sätt att bli av med "kläder man kan ha när man ska måla typ" :)

10:16 em  
Blogger Ninaw sa...

Hehe.. ska jag rulla mina tre trosor och mitt lilla tunna lilla linne från H&M?? De tar inte så stor plats faktiskt..

JO, visst kan det vara jobbigt att huttra på flyget.. men jag får nog stå ut. Pallar inte att ta med extra kläder bara pga flygningen. Jag får helt enkelt hoppas på de delar ut filtar.. :)

10:31 em  
Anonymous Anonym sa...

Oj, haller med ovanstande, har alltid mysbyxor och en skon munk troja nar jag flyger langt. Det ar vart massor. Det kan bli riktigt kallt pa flyget o da racker inte en filt. Ett tips ar att du kan lamna packning pa hotellen pa Khaosan Road om du stannar dar forst och kommer tillbaka dit, sa brukar manga gora, nu kanner jag vissserligen inte till din res plan. Nar aker du?
J.

10:11 fm  
Blogger Ninaw sa...

Ok, får fundera på det då?

I MORGON!!!! :D

3:11 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida