torsdag, augusti 23, 2007

Skoj fotouppdrag

Jag har fått ett nytt fotouppdrag. Jag ska ta erotiska foton på en kvinna som vill ge sin man det i present. Det ska vara naket och med underkläder. SKITSKOJ! (Som tur är så är hon väldigt vacker så det blir nog inte så svårt att få det bra)Så för att hitta lite inspiration så tänkte jag att jag kunde titta lite på erotiska bilder.. Men vart hittar man sånt? Inte på nätet i alla fall (vad jag kan hitta) för då kommer man bara till pornografiska sidor eller betalsidor. Så idag gick jag lite råsaröd om kinderna och köpte en herrtidning.. Haha! Bara det var en upplevelse.. och jag bläddrade i nästan alla för att hitta den med mest bilder. Och jag LOVAR att folk tittade. Det var faktiskt inte som jag inbillade mig.. Hehe.. blickarna var mycket nyfikna. Det bjuder jag på. Tycker om att provocera.

Hur som helst så ska bilderna jag gör vara smakfulla, sexiga och vackra. Har mycket ideer och jag tror faktiskt det här är ett mycket passande uppdrag för mig.

4 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Här kan du titta !

http://www.cirkuseros.nu/

10:41 em  
Blogger Ninaw sa...

UNDERBARA ANONYM!! Vilka UNDERBARA foton! TACK!

11:00 em  
Blogger Ninaw sa...

Eller.. ja.. efter att ha titta lite till så var det ju långt ifrån allt som var underbart. Fanns en del lite för vågade i min smak och andra lite mindre smakfulla och vackra. Men det fanns en hel del av det underbara oxå. Framförallt så gillade jag Jaroslaw Kubickis bilder!

11:10 em  
Anonymous Anonym sa...

Det finns ett flertal bra och ännu mera dåligt på www.deviantart.com

Leta under photography/people/nudeart

1:14 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida