måndag, juli 10, 2006

Trött kvinna..


Ja, det är inte klokt vad trött man är när man jobbar.. Man orkar ingenting när man väl kommer hem från jobbet. Men det är rätt roligt trots allt.. att ha ett jobb man trivs på. Men så har man en sån väldig längtan efter att slappna av och unna sig till helgen.. och då blir det lätt lite för mycket av det goda.. Så var det i helgen i alla fall. Fest på fredagen och fest på lördagen. Här hemma. Fast det var två vääääldigt trevliga och långa fester med trevligt folk.

Lägger in en bild på Avril Lavigny, helt enkelt för att jag tycker hon verkar vara en riktigt tuff och cool brud med hjärtat på rätta stället. Hon är grym, hon säger vad hon tycker och vad hon vill, hon har attityd och hon är generös. Dessutom så ser hon rätt bra ut, har ett speciellt utseende med en härligt kaxig utstrålning.

En tjej i USA skrev ett brev till Avril (då Avril var helt ny och sjukt eftertraktad) och frågade Avril om inté hon kunde hjälpa henne att på något sätt tacka sin skola. Tjejen hade precis tillfrisknat och kommit tillbaka till skolan efter att ha varit mycket sjuk i cancer och därför haft en långvarig vistelse på sjukhus. Tjejen kände hela tiden ett otroligt stort stöd från sina vänner och från sin skola genom att de hörde av sig, skrev och på alla sätt visade att de fanns för henne. Därför ville hon på något sätt tacka dom då hon kände att det betytt mycket för henne. Så en dag så ropas det ut i skolans högtalare att hela skolan genast ska samlas i Aulan. Ingen vet varför, inte heller brevskriverskan som inte ens fått något svar på sina brev från Avril. Alla undrar.. så stiger rektorn fram och berättar att en speciell person besöker dom den dagen, att denna speciella person vill göra detta för någon annan speciell person. Och fram på aulans scen kommer då Avril. Hon ropar upp brevskriverskan, kramar henne och berättar sen för hela skolan om brevet hon fått om önskemålen och att hon därför var där för att ge dom en gratiskonsert. Allt för att hedra tjejens styrka som vann över cancern men oxå för att som hon själv önskat hedra skolan för visat stöd under en tid då det verkligen behövts. Så drar hon av en konsert med sin gitarr, helt ackustiskt. SÅNT tycker jag om. Hon är verkar verkligen vara en döhärlig tjej den där Avril. =)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida