söndag, juli 23, 2006

Sååå glaaad! =)

Måste bara säga att jag är sååå glad för kameran. Har suttit här och lekt lite med den nu och har börjat lära mig hur man kan ställa in den på olika sätt. När man vill ha blixt, manuell focus, närbild eller mixtra det hela hur som helst. Det blir faktiskt mycket bättre bilder när man ställer in manuellt själv. Fast de som är automatiska är inte fy skam heller...

3 kommentarer:

Blogger Emma sa...

Vad kul med en ny kamera! Jag går faktiskt också i köptankar. Nu använder jag bara min killes kamera och ibland tar ju han med sig den, som när han var i Kirgizistan, och då kan jag ju inte plåta. Ska kolla upp den du har köpt. Hm...undra om jag hinner köpa en redan i veckan.

5:51 em  
Blogger Ninaw sa...

Ja, den är verkligen toppen! Jag visste inte att man kunde jobba så manuellt med en sådan liten digitalkamera.. men det går faktiskt. Visst med en systemkamera kan du ju komma närmare saker och ting.. förstora en myras huvud eller nått (beroende på kamera och objektiv så klart). men har man inte såna krav funkar denna bra. Jag testade faktiskt att ta kort på en myra och fick faktiskt en hyfsat bra bild. Sen kan du välja om du vill fota med svart vitt eller färg. Sen lekte jag lite med ljus och fick fina porträtt bilder av min dotter då solen kommer in snett bakifrån som blev jättefint.. Så kameran är mycket bra. Ger fantastiskt skarpa och bra bilder. Ett tips, absolut. 3500 för själva kameran.. sen ca en 500 spänn för minneskortet och sen en 700 kr för en treårig drulleförsäkring (vilken jag var för snål för..*skäms*). Men det är helt klart värda pengar. Som han sade i butiken.. du får mycket för de pengarna, det är en mycket prisvärd kamera. =)

7:52 em  
Anonymous Anonym sa...

I'm impressed with your site, very nice graphics!
»

5:35 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida