fredag, mars 16, 2007

Kanske..

Det kan vara så att vi har sålt huset nu. Det skulle vara skönt.. för nu har rollerna bytts lite här hemma. Och det är lika obekvämt att vara på den andra sidan faktiskt...

3 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Hej Nina!

Jag följer dig här... varje dag - och förundras ännu din styrka och ditt mod.

Jag kan förstå att det är en del av "separationsprocessen" att man förändras, dels i förhållande till varandra (förstås), men även i relation till sig själv.

Det är nog inte så konstigt att det tar tid att "skiljas" - för det är trots allt en hel värld som slås i spillror och att sammanfoga en helt ny... det kanske tar än längre tid.

Du är tålmodig. Du "bråkar" med livet - och jag tycker du gör ett enastående "jobb" för att leva det!

All lycka till!

Kram från Camilla

2:28 em  
Anonymous Anonym sa...

Åh vad roligt i så fall:)
Du har inte fått napp ännu om någon lägenhet?
Håller tummen för det med:)
Ha det fint!

3:23 em  
Blogger Emma sa...

Vad kul! Hoppas verkligen att ni får det sålt.

Jag har problem med att ladda upp en ny bild på mig till min profil. Det funkar att publicera den till bloggen för att få en länk men länken funkar inte när jag klistrar in den i "edit my profile". Den ser annorlunda ut än den som finns i hjälpavsnittet.

Börjar inte med http://photos1.blogger.com/blogger utan med http://bp3.blogger.com/. Det står att länken är "broken" men den funkar när jag klistrar in den i ett nytt fönster.

Har du eller någon annan en aning om vad det kan va för fel? Bilden är inte för stor. Så irriterande att det inte funkar trots att jag testat många gånger.

4:06 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida