måndag, maj 21, 2007

Att sova på bussen

Ibland är det nog det skönaste alternativet. I morse sov jag så gott så det var helt galet jobbigt att behöva vakna och gå av bussen. Några tips till er som söker en riktig god stund av sömn på buss:

*Ha på dig ett par riktigt stora solglasögon. Då blir det lite mörkare och så känner man sig lite mer anonym. Man kan "gömma" sig lite bakom dom. En känsla av att på något sätt få vara ifred lite mer.

*Ha en mp3 full av härlig skön musik. Musik du känner till väl så hjärnan kan vila till den. Sen så ska så klart musiken vara någorlunda lugn.

*Försök att krypa i hop mycket så du nästan kommer i fosterställning. Ha gärna en tröja att sätta mot fönstret som du kan vila huvudet på.

*Att ha en stor väska med sig kan vara mycket bra oxå. Den kan förstärka den där känslan av att gömma sig. Man sätter den i knät och lägger armarna på den. Dels så döljer den magen och andra partier som är dina och som inte ska visas upp när du sover och dels så är det jätteskönt att ha någonstans att lägga armarna på ett bekvämt sätt.

Så. Sov gott!

Själv så blir jag sjukligt trött bara jag tänker på det.. Zzzzzzzz....oj, sorry, slumrade visst till igen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida